- e45 -

 

alledaagse mensen, onder wie: arbeiders, universitairen, bedienden, middenstanders, bedrijfsleiders, professoren, kortom mensen van allerlei slag, die zeer democratisch ingesteld zijn, totaal in tegenstrijd met wat de neocommunisten rondbazuinen.

 

Hoe kan het VB de Vlamingen helpen?

Om te beginnen wijst het VB op al het bedrog en de leugens van de neocommunisten, zodat de Vlamingen meer en meer van de waarheid op de hoogte geraken. Verkiezing na verkiezing stijgt daardoor het aantal kiezers dat zijn vertrouwen stelt in deze partij. Hoe meer zetels ze daardoor weet te verkrijgen, van het parlement tot in de stadsbesturen, des te meer invloed kan ze uitoefenen in het voordeel van ons, Vlamingen.

 

Waar kunnen de Vlamingen die waarheden te weten komen, want alle media staan toch onder controle van de neocommunisten?

Iedereen kan zich in een secretariaat van het VB lid maken en krijgt vanaf dan allerlei informatiebladen. Zij die geen lid zijn, krijgen ook sporadisch in de brievenbus inlichtingen vanwege het VB of kunnen de artikels lezen van het weekblad 't Pallieterke, dat op een humoristische of sarcastische manier voortdurend op zoek is naar de leugens van de neocommunisten. Of zij kunnen het gratis E-magazine wekelijks op hun e-mailadres toegestuurd krijgen door een simpele aanvraag aan:

redactie.e-magazine@vlaamsbelang.org 

 

Hoe behandelen de neocommunisten de kleine VB-man?

Die houdt zich meestal nog gedeisd. Als toch ergens enkele VB'ers door een groter aantal neocommunisten wordt aangevallen, dan lees je doorgaans in de krant dat "weeral VB'ers in een gevecht betrokken waren", precies alsof de gevechten weeral de schuld van VB'ers waren...

 

Maar na al wat ik al vernam, mag ik toch vermoeden dat ook op hoger niveau het VB tot het uiterste wordt tegengewerkt?

Een democratisch systeem steunt op het aantal verkozenen per partij. De grootste partij moet dus normaal het meeste te 'bassen' hebben. Neocommunisten zoals de SP.a, Open VLD en zo meer, of de echte communisten zoals de PvdA werken nooit democratisch om de macht te behouden. In België hebben ze eerst getracht met de invoering van het 'cordon sanitaire' hun macht in stand te houden. Toen ze merkten dat de opmars van het VB desondanks nog niet te stoppen was, stichtten ze het CGKR en schakelden ze het gerecht in met 'uitzonderingswetten'.

 

Wordt het gerecht normaal met 'uitzonderingswetten' tegen een partij ingezet?

Nooit in een democratie, maar in België dus wel. In een democratie 'strijden' partijen tegen elkaar door te 'stemmen'. In een dictatuur echter brengen ze tegenstanders voor het gerecht. Zo ook in België, waar het Vlaams Blok eerst met een 'antiracismewet' enkele keren voor de rechtbanken werd gesleurd, die vonden dat het om een 'politiek proces' ging en dus door het Hof van Assisen moest behandeld worden. Maar voor een volksjury schrok de neocommunistische regering terug.

i