- H m22h71,19 -

 

 

…maar henry merkte op de televisie dat de misnoegde en venijnige Hillary dit niet deed. Integendeel, ze kon niet tegen haar verlies en uitte haar ongenoegen in het openbaar. Op die manier zaaide zij tweedracht in Amerika: de Democraten van Hillary zullen het daardoor vier jaar lang keihard opnemen tegen de Republikeinen van Trump. En ze dreven het ver. Achtereenvolgens werden Trump, zijn dichtste familieleden en zijn dichtste medewerkers gedurende zijn vier jaar durende ambtstermijn in de voornamelijk linksgerichte media verdacht gemaakt van allerlei misdrijven. Het liep de spuigaten uit. Insinuaties en aanklachten allerhande. Trump die het voor zijn volk opnam, werd volop tegengewerkt. En dit niet alleen in het binnenland, maar ook in de neocommunistische EU. In België merkte henry hoe omzeggens elke dag Trump in een slecht daglicht werd gesteld en henry kreeg zelfs bewondering voor die man, een man die ondanks alle tegenkanting de strijd bleef verder zetten voor zijn volk.

 

22 maart: Moslimaanslag in Londen: de moordenaar reed per auto in op mensen en stak daarna een agent neer: 5 doden en 50 gewonden.

 

3 april: Moslimterreur in Rusland: 14 doden en 50 gewonden.

 

20 april: Moslimaanslag in Frankrijk: 2 doden en 2 gewonden.

 

22 mei: Moslimterreur in Engeland: 22 doden en 200 gewonden.

 

3 juni: Moslimterreur in Londen: 8 doden en 48 gewonden.

 

18 juli: Vier vreemdelingen probeerden het wagentje van henry’s echtgenote Timi te stelen. Toen dit niet lukte, plunderden ze het bijna volledig. Veel schade. Veel kosten. Een grote domper voor Timi, die haar wagentje dagelijks nodig had om al haar dieren te verzorgen. Zij was trouwens niet het enig slachtoffer van de immigranten en vreemdelingen: omzeggens elke Vlaming met wie henry sprak, klaagde erover dat hij of zij al minstens één keer slachtoffer was geweest van vreemdelingen of immigranten. Dat was het mooi cadeau dat de neocommunistische Belgische politiekers aan hun bevolking nalieten …Zulke toestanden had henry in zijn lang leven nog nooit meegemaakt.

 

17 augustus: Moslimaanslag. Een bus reed zigzaggend door de menigte: 15 doden en 130 gewonden.

 

18 augustus: Moslimaanslag in Spanje: 1 dode en 7 gewonden.

 

14 oktober: Moslimterreur in een wijk met veel ambassades in Somalië: 587 doden.

 

12 november: Een aardbeving maakte in Iran 630 doden en 8.000 gewonden.

 

15 november: De kunst wierp een lichtstraal middenin de wereld van terreur. Salvator Mundi, een schilderij van Leonardo da Vinci, werd verkocht bij Christie’s voor 400 miljoen dollar, het duurst verkocht kunstwerk tot op dat moment.

 

 

*   *   *   *   *

i